Despre noi

Salut,

Sunt un pusti de 10 ani, activ, energic, caruia ii place sa se imbrace cool, dar totodata lejer si in tendinte. Inca de cand eram mic, mamei i-a placut foarte mult sa imi aleaga outfituri mai… “altfel”, unele mai fistichii, altele smart-casual, sau chiar elegante, insa mereu m-am remarcat prin ceva diferit din punct de vedere vestimentar. Daca mama ta citeste asta acum, probabil se regaseste si ea in descrierea mamei mele… ca asa sunt mamele

Cu timpul am crescut si acum am propriile mele preferinte. Imi place sa imi aleg hainele cand merg la scoala, cand ma joc cu prietenii mei fotbal sau tenis, sau cand merg cu mama si prietenii la concerte. Imi plac engleza si matematica, sa ma joc cu kendama, sa ascult Ed Sheeran si melodii noi, sa ma uit la filme cu Harry Potter sau sa citesc “JURNALUL UNUI PUSTI” si cartile lui ROALD DAHL.

De fapt, ceea ce vreau sa spun este ca Mr. Pich poate fi oricine. Tu, cel care citesti randurile acestea acum sau alt pusti de varsta noastra, dar si copiii mai mici, asa cum am fost si noi candva. Pe toti ne leaga aceleasi pasiuni si obiceiuri, dar mai ales libertatea de a ne exprima asa cum dorim. Iar aici ai ocazia sa faci aceste lucruri prin hainele cool pe care le vei gasi in shop-ul online.

Mama mea a preluat acest brand si l-a transformat in povestea pe care tocmai ti-am spus-o cu ajutorul ei. Ea este cea care scrie acum aceste randuri, cat timp eu ma agit in jurul ei plin de entuziasm ca voi avea din ce in ce mai multi prieteni care vor deveni Mr. Pich, liberi sa poarte ce vor si sa isi exprime personalitatea intr-un mod cat mai cool.

Cu drag,
David (Mr.Pich)